Η Εταιρεία

HAMALAKIS OLIVE OIL

Υψηλής ποιότητας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η οικογενειακή μας επιχείρηση λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής και η εταιρείας μας προωθεί τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην διεθνή αγορά. Είμαστε έμπειροι παραγωγοί ελαιολάδου με πάνω από 25 χρόνια στον χώρο.

Το ελαιόλαδο Hamalakis παράγεται από πρώτης τάξης, φρέσκες και υγιείς ελιές που συλλέγονται απευθείας από τα δέντρα. Το σύνολο του κύκλου παραγωγής και όλα τα στάδια, από τη συγκομιδή και την άλεση στο στάδιο της εμφιάλωσης, γίνονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας οι οποίες πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και πιστοποιούνται τακτικά από την υπηρεσία πιστοποίησης για βιολογικά προϊόντα.

Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικούς σωλήνες και τα μεταλλικά δοχεία παράγονται από μη οξειδωμένο μέταλλο. Επίσης κατά τη διάρκεια της διάθεσης των όξινων αποβλήτων της ελιάς, διατηρούμε οικολογικά πρότυπα, γεγονός που σημαίνει ότι τα απόβλητα που βγαίνουν είναι βιοδιασπώμενα.

Η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι η διεθνής φήμη της υψηλής ποιότητας Κρητικού ελαιόλαδου στη γεύση, αλλά και με τα περισσότερα οφέλη για την υγεία από οποιοδήποτε άλλο ελαιόλαδο παγκοσμίως. Διαλέγεται από το Κορωνέικο δέντρο ελιάς, του οποίου οι ελιές είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι περιέχουν αμέτρητα ωφέλιμα συστατικά για την υγεία που συμβάλλει στην εξασφάλιση μια ποιοτικής ζωής σε όποιον τις καταναλώνει.

Πλούσιο σε... Υγεία
Ιδιαίτερη... Γεύση
100%... Κρητικό

Στην εταιρεία Hamalakis παράγουμε ανώτερο βιολογικό & έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κύριο συστατικό της μεσογειακής διατροφής, με τις ευεργετικές του ιδιότητες να επιβεβαιώνονται πλέον και από σύγχρονες επιστημονικές έρευνες.